Pemilik Sam Kreatif Dinamik
Hassan bin Ahmad berpengalaman luas dalam bidang pengiklanan, percetakan pelbagai jenis barangan, kraftangan/cenderamata, besi dan kimpalan. Beliau berasal dari Kangar Perlis telah pun menjadi pengurus syarikat Sam Kreatif Dinamik selama 20 tahun.

Sam Kreatif Dinamik telah lama beroperasi lebih 20 tahun di Kangar, Perlis. Kedudukannya yang berhampiran dengan bandar Kangar membolehkan syarikat ini dikenali ramai.

Sam Kreatif Dinamik membekal dan menyediakan pelbagai jenis tshirt, windbreaker, sweaters, caps, silk printing, bag polyster/PVC, cenderamata, embroidery, fotostate, banner, streamer, sticker, billboard, backdrop, signboard, poster. Kami juga menyediakan perkhidmatan barangan besi, grill, engrare, owning, ledex dan crimp.

Pihak kami sentiasa memastikan kualiti printing yang tinggi, mutu barangan berkualiti, sentiasa memuaskan hati pelanggan, mengutamakan kehendak pelanggan, menyediakan perkhidmatan pelanggan yang efisien, memberi jaminan keatas barangan siap bergantung kepada jenis order dan sentiasa memastikan tempahan dapat disiapkan pada waktu yang di tetapkan.

Terima kasih kerana sudi melawat laman web ini dan sila datang semula untuk mengetahui informasi atau promosi terbaru kami. Untuk tempahan anda boleh hubungi kami disini atau email terus kepada kami samkreatifdinamik@yahoo.com